Універсальний тример Micro Touch Max

Крок ставки - 10 грн

Ставки приймаються до 21 трав. 09:45


На Кашалоті 12 років
194 лоти

Укрпошта, Нова пошта, Ще 1
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Універсальний тример Micro Touch Max

Тример Micro Touch Max ― це новий чоловічий прилад для гоління і стрижки волосся, який полегшує життя тих чоловіків, які хочуть добре виглядати й залишати про себе приємне враження.

Представляємо приголомшливий тример Micro Touch Max! Micro Touch Max видаляє небажані волоски швидко і безболісно. Його великий розмір, спеціальна рукоятка і потужний мотор розроблені спеціально для чоловіків. Micro Touch Max чудово підходить для підтримки задньої частини Вашої шиї в ідеальному стані й для збереження бакенбардів прямими й рівними.

Micro Touch Max має вбудований світлодіодний ліхтарик для підсвічування важкодоступних місць і погано видимих ділянок! Тример наближається так близько до шкіри, як лезо, але безпечний на дотик. Micro Touch Max ― це ідеальне рішення для видалення небажаного волосся у вухах та носі, з його допомогою дуже легко підрізати вуса та бороду. Спеціальний важіль на засувці дозволяє упорядковувати густі брови, не видаляючи занадто багато волосків. Те саме стосується плечей, рук, грудей і спини — видаляйте трохи або видаляйте багато.

Micro Touch Max має достатню потужність, щоб впоратися з найжорсткішим волоссям, але водночас він досить делікатний для використання на найчутливіших ділянках шкіри. Це безпечне, точне рішення для всіх процедур догляду за зовнішністю чоловіка.

Micro Touch Max має потужний мотор і вбудоване підсвічування, тому Ви можете добре бачити, що робите і стежити за тим, чи не пропустили Ви якийсь волосинку.

За розміром Micro Touch Max не більше ручки, тому він поміститься у будь-якій валізі або наборі для гоління. Леза мають точні мікроскопічні пилки, які абсолютно безпечні для шкіри та на дотик.

Особливості:

Простота використання;

Компактний;

Використовується у важкодоступних місцях;

Безпечний на дотик;

Немає болю, роздратування, як від бритви;

Чарівний Micro тример із вбудованою лампою ідеально підходить для використання на ходу;

Працює так близько, як лезо, але з неймовірною точністю та обережністю;

Супер яскраве світло дозволяє побачити все, що ви робите;

Леза з нержавіючої сталі;

Гумове нековзне покриття рукоятки;

Набір для епіляції просто незамінний і створений спеціально для тих місць, де ножиці та бритви безсилі;

Змінна батарея ААА.

Комплектація:

Тример

Насадка (2/4 мм)

Насадка (6 мм)

Щітка для очищення

Інструкція з експлуатації