Твердий крем для рук і тіла "Райська насолода"

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 1 раз

Ставки приймаються до завтра, 17:43


На Кашалоті 4 роки
169 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
Повернення та обміну немає

Про товар

Твердий крем для рук і тіла "Райська насолода"

Склад:олія Ши;батер какао;оливкова олія ;олія персиковий;циклометикон;вітамін Е;олеїнова кислота ;бджолиний віск;со2 екстракт вівса;ефірна олія жасмину.

19-20г В лоті бере участь 1 плиточка.

Засіб має унікальну формулу без води, містить тільки корисні олії, батери, вітаміни та екстракти, які допоможуть захистити шкіру рук від морозу й вітру, а також усунуть тріщини на шкірі, сухість та подразнення. Уже після першого нанесення ви помітите, наскільки шкіра стала більш зволоженою та еластичною.

Проведіть бруском крему по тильній стороні рук: від тепла шкіри крем потроху буде танути. Розітріть крем, не забуваючи про зону нігтів та кутикулу. Як поживну маску засіб слід нанести більш товстим шаром під рукавички, можна залишити на ніч. Протягом дня оновлюйте за потребою, особливо перед виходом на вулицю. Крем підходить для пом’якшення будь-яких пересушених ділянок тіла.

Олеїнова кислота бере участь у всіх процесах правильного обміну речовин, вона важлива і потрібна. Найпотужніша зволожувально-відновлююча властивість. Шкіра, нігті потребують олеїнової кислоти, оскільки з усіх жирних кислот в тканинах шкіри на частку олеїнової кислоти припадає понад 50%. Схожа за складом з нашим себумом - відрадно!

олеінка необхідна неодмінно: ця суміш жирних кислот відіграє ключову роль в утриманні молодості. Кислота вбудовується в пошкоджені ділянки рогового шару шкіри, прискорюючи метаболічні процеси.

Суха шкіра полегшено зітхне і перестане лущитися, адже олеїнова кислота вмить всмоктується шкірою і заповнює структуру гідрофіксуючого апарату шкіри, знімаючи почервоніння і подразнення