Тренувальні трусики для привчання до горщика хлопчику 3-4-5 л 98-104-110 см

Стартова ціна - 125 грн

Крок ставки - 5 грн

Торги закриті


На Кашалоті 7 роки
2 лота

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

В лоті 1 на вибір, за ставкою можна докупити інші.

Тренувальні трусики для привчання до горщика хлопчику 3-4-5 л 98-104-110 см машинки

Нові, без паперової бирки

Тип тканини

100% бавовна

Інструкції з догляду

Прати вручну

Про цей товар

ЛЕГКО ВИКОРИСТОВУВАТИ — це товста тренувальна білизна має сильне поглинання сечі та може швидко вбирати сечу. Середній водонепроникний шар із ТПУ може ефективно блокувати витік сечі, що допоможе зберегти зовнішні штани та підлогу сухими та чистими. Ця герметична функція потрібна для привчання до горщика. Завдяки м'якості та красивому малюнку ці тренувальні штани також можна використовувати як повсякденні штани. Малюкам сподобаються ці красиві штанці!

МАТЕРІАЛ — 100% бавовна з вбиральною підкладкою з поліестеру, що забезпечує дитині максимальний комфорт і м'якість на дотик.

6 СЛОВ: більше вбирають вологу, ніж звичайні тренувальні штани. Внутрішня м'яка підкладка для запобігання дрібним пригодам і запобігання витіканню. Велика подушечка, що вбирає подушечка спереду назад, яка вміщує більше предметів і ідеально підходить для лежання.

ЕЛАСТИЧНИЙ ПОЯС. Підвищений комфорт і легкість натягування вгору та вниз. Чудова перемичка між брюками та нижнім білизною.

МІЦНИЙ ПЗОР. Симпатичні принти мають чудовий вигляд як на хлопчиках, так і на дівчатках. Малюкові вони сподобаються. Міцні, мийні та багаторазові штани для привчання до горщика.