Трав`яний крем від акне і прищів з женьшенем

Стартова ціна - 82 грн

Бліц-ціна - 142 грн

Крок ставки - 5 грн

Торги закриті


На Кашалоті менше року
24 лота

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок, Післяплата, Ще 1
Повернення та обміну немає

Про товар

Трав`яний крем SERSANLOVE Ginseng Herbal Acne Cream від акне і прищів з женьшенем 30 гр

Трав'яний крем від акне і прищів з женьшенем :four_leaf_clover: Sersanlove Ginseng Herbal Acne Cream містить екстракти рослин, які в поєднанні з декількома інгредієнтами гарантують м'яке видалення прищів, врівноважує, звужує пори, заспокоює шкіру і робить її гладкою.

Основні інгредієнти:

Екстракт софори японської - надає загоює, регенеруючу, бактерицидну дію, насичує шкіру вітамінами, зміцнює стінки судин, працює як антиоксидант.

Екстракт оксамиту амурського - відомий найсильнішими дезінфікують і протизапальними властивостями, прискорює загоєння ранок.

Екстракт кореня шоломниці - байкальського володіє антиоксидантними, протизапальними і антибактеріальними властивостями, сприяє проникненню в шкіру інших активних компонентів.

Ментол - освіжає і охолоджує шкіру, знімає роздратування і заспокоює запалення. Нормалізує роботу сальних залоз, сприяє загоєнню шкіри і надає антисептичну дію.

Екстракт кореня женьшеню - надає регенеруючу дію, загоює ранки і тріщинки, знезаражує, захищає від шкідливого впливу зовнішніх факторів, пом'якшує і тонізує. Знімає почервоніння і роздратування, підвищує ступінь засвоєння корисних речовин епідермісом, гальмує процеси старіння шкіри.

:green_heart:Спосіб застосування:

Візьміть цей продукт і рівномірно нанесіть на потрібну частину обличчя, акуратно помасажуйте до повного вбирання.