Тонометр цифровий на плече.

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 3 рази

Ставки приймаються до завтра, 09:42


На Кашалоті 6 років
604 лоти

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок, Часткова передоплата
Повернення та обмін протягом 14 днів

Про товар

Тонометр автоматичний дуже простий в експлуатації, точний у вимірюваннях та дуже швидкий у роботі, середнє значення 3 останніх вимірювань, пам'ять на 2 персони (по 99 вимірювань), артеріальний тиск та пульс показуються одночасно, автоматичне вимкнення.

Індикатор рівня артеріального тиску

Після вимірювання індикатор висвітиться навпроти тієї зони, якій відповідає отримане значення артеріального тиску, зелена зона - оптимальний тиск, жовта - підвищена, помаранчева - висока, червона - загрозливо висока). Ця функція дозволяє самостійно орієнтуватися в отриманих результатах виміру

Годинник з календарем

Ще одна приємна дрібниця для користувачів. Вона відображає на дисплеї час та дату. А також записує показання тиску, наголошуючи, у скільки і коли вони були зроблені.

Блок пам'яті

Він дозволяє тонометру запам'ятовувати останні виміри тиску. Така функція необхідна людям, які мають контролювати свій тиск протягом тривалого часу. З нею їм не доведеться щоразу записувати свідчення. Оскільки можна освіжити їх у пам'яті простим натисканням кнопки. Пам'ять для двох користувачів з 99 вимірювань для кожного.

Штучний інтелект

Ця функція є далеко не у всіх автоматичних тонометрах. Вона дозволяє автоматичному приладу самостійно визначати рівень накачування повітря. Пристрій оцінює межі верхнього тиску та перекачує це значення на 30–40 одиниць. В результаті не дуже сильно перетискає руку і перетворює вимірювання тиску на приємний процес.

Універсальний зарядний пристрій

Для роботи тонометра не обов'язково купувати батарейки. Для тонометра можна використовувати звичайний USB-кабель(В КОМПЛЕКТІ НЕ ІДЕ), яким Ви заряджаєте свій смартфон.