Тонік для проблемної шкіри "Чай не дерево"

Крок ставки - 10 грн

Ставки приймаються до 4 трав. 10:16


На Кашалоті 4 роки
145 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
Повернення та обміну немає

Про товар

Тонік для проблемної шкіри "Чай не дерево"

100мл

Склад:гідролат чайного дерева;сечовина;гліцерин;алантоїн;екстракт шавлії;бура ;ефірна олія чайного дерева;гель алое вера;косгард ;вітамін Е.

Рецепт тоніка "Чайне дерево" розроблений спеціально для проблемної, комбінованої та жирної шкіри. Приготовлений на гідролаті чайного дерева з додаванням гелю алое віра, , комплексу вітамінів. Має потужну оздоровлюючу дію. Використовується після вмивання, завершує процедуру вмивання, глибоко проникаючи у пори. Має матіруючу дію (регулює утворення шкірного сала), заспокоює, знімає запалення, бореться з прищами і профілактує їх освіту. Природний потужний антисептик є антибактеріальним. Крім того, регенерує, відновлює і захищає шкіру від агресивного впливу навколишнього середовища, володіючи антиоксидантною дією. При регулярному використанні після вмивання вранці та ввечері оздоровлює шкіру, покращує зовнішній вигляд, тургор, омолоджує. Рекомендований для комбінованої та жирної шкіри, схильної до запалень та акне. Хороший для підліткового періоду, коли виникають вікові проблеми на шкірі.

Рекомендації щодо догляду

Користуйтеся та даруйте із задоволенням! Намочіть тоніком ватяний диск і добре протріть шкіру обличчя та шиї після процедури вмивання. Потім через 1-2 хвилини нанесіть крем, що доглядає.