Тонік для обличчя 200мл

Крок ставки - 10 грн

Ставки приймаються до 18 черв. 13:19


На Кашалоті 6 роки
91 лот

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Делікатно усуває залишки косметики, нейтралізує шкідливий вплив несприятливих факторів навколишнього середовища та хімічних речовин на шкіру, допомагає позбутися відчуття сухості, сприяє зволоженню та відновленню шкіри після застосування декоративної косметики. Рецептура тоніку підсилена запатентованим зволожуючим комплексом HydroSoft®, соком Алое, екстрактами зеленого чаю, плодів полуниці та насіння бавовни, ретинолом, токоферолом та біотином з метою стимуляції сінтезу власного колагену, еластину, ліпідів та гіалуронової кислоти, активізації обмінних процесів оновлення клітин, додаткового заспокійливого, зволожуючого ефекту та гальмування процесів старіння шкіри.

Активні компоненти:

Зволожуючий комплекс HydroSoft®; сок Алое Вера; екстракти: зеленого чаю, плодів полуниці та насіння бавовни; вітаміни: А (ретинол), Е (токоферол) та Н (біотин)

Застосування:

Рясно змочити тоніком ватний диск і обережно, без надмірного тиску, м’якими масажними рухами у напрямку від центральної області чола - до скронь, від крил носа та підборіддя - до вух, від міжбрівної зони - до кінчика носа протерти шкіру обличчя та шиї. При необхідності повторити.

Застереження:

Тільки для зовнішнього застосування. Зберігати в недоступному для дітей місці. Використовувати тільки за призначенням. При потраплянні в очі ретельно промити водою. Перед використанням протестувати на невеликій ділянці шкіри з метою перевірки на індивідуальну чутливість (алергію) до компонентів.