Тибетська малина, 5 шт

Стартова ціна - 40 грн

Бліц-ціна - 60 грн

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 3 рази

Торги закриті


На Кашалоті 6 роки
0 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
Повернення та обміну немає

Про товар

В лоті 5 саджанців.

Плодоносить тибетська малина з липня і до заморозків. Численні великі плоди в свіжому вигляді не мають вираженого смаку, але при варінні з тибетської малини желе і варення з’являється незвичайний приємний аромат.

Нагадує малину традиційну для нас. Деякі люди кажуть, що смак ягоди якийсь не виражений. Однак, можна говорити з упевненістю що смак ягоди – це така собі суміш звичайної малини, полуниці і суниці.

Тибетська малина містить: Всі елементи позитивно відбиваються на функціонуванні кровоносної системи і попереджають її захворювання. З прийомом 15-20 ягід в день людина, за твердженням лікарів, забуде про проблеми з травленням. Позитивний вплив і в тому, що малина тибетська: Зміцнює і збільшує еластичність стінок кровоносних судин. Підтримують кров в належному стані. Підвищують рівень гемоглобіну і імунітет. Запобігає анемії. Це – хороший антидепресант. Покращує обмін речовин. Пектини, що містяться в ягоді, нормалізують функціонування шлунково-кишкового тракту, відновлюють перистальтику шлунка. Також перешкоджають посиленню газоутворення, допомагають від діареї. Вживання ягоди під час грипу або ГРЗ знімає ризик ускладнень. Низька калорійність робить ягоду придатною для вживання людям схильним до набору ваги.

  • Lusek 9 квітня, 23:06

    40