Спіруліна органічна 500 мг, 100 таблеток

Крок ставки - 5 грн

Товар продано 3 рази

Ставки приймаються до 30 квіт. 08:29


На Кашалоті 12 роки
23 лота

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Спіруліна – це синьо-зелені мікроводорості, є одним з видів ціанобактерій, що ростуть в прісному та солоному середовищі. Вона є одноклітинною та має низку унікальних біохімічних властивостей. Головний елемент в складі мікроводоростей – хлорофіл, який відповідає за їх характерне забарвлення. Саме він обумовлює ряд корисних властивостей спіруліни, підвищує опірність імунітету до інфекцій і бактерій, насичуючи організм мікроелементами та вітамінами.

Спіруліна на 70% складається з рослинного білка, більш легкого в порівнянні з білком тваринного походження. Окрім цього, спіруліна містить близько 60 видів необхідних для людського організму речовин: білки, вуглеводи, жири, харчові волокна, вітаміни та мінерали, а саме:

18 видів амінокислот: ізолейцин, лейцин, лізин, метіонін, фенілаланін, треонін, тріптофан, валін, аланін, арганін, аспарагінову кислоту, цістин, глутамін, гліцин, гістидин, пролін, серин, тирозин.

15 видів жирів: DLA, DHA, ліноленову кислоту, альфа-ліноленову кислоту, дигомо-гамма-ліноленову кислоту, пальмітолеінову кислоту, олеїнову кислоту, міристинову кислоту, пальмітинову кислоту, стеаринову кислоту, арахідонову кислоту, бегенову кислоту, лігноцеринову кислоту, ерукову кислоту.

13 видів мінералів: кальцій, залізо, магній, фосфор, цинк, селен, хром, марганець, мідь, натрій, калій, молібден, германій.

12 видів вітамінів: бета-каротин, фолієва кислота, вітамін В1, вітамін В2, вітамін В6, вітамін В12, вітамін С, вітамін А, ніацин, вітамін D.

12 видів антиоксидантів: бета-каротин, хлорофіл, каротиноїд, фікоцианін, СОД.

Ціанобактерія має масу цінних властивостей для здоров’я, куди відносяться:

Протизапальні та антиоксидантні властивості. Речовини, що входять до складу синьо-зеленої водорості, перешкоджають окислювальному стресу і захищають клітини організму від ушкодження.

Протипухлинні властивості. Фікоціанін, що є основним пігментом синьо-зеленої мікроводорості, помітно знижує ризик онкологічних захворювань. Він має властивість знищувати ракові клітини і зміцнювати імунітет.

Профілактика анемії. Мікроводорості володіють великим запасом заліза, тому прийом біодобавки зі спіруліни лікує залізодефіцитну анемію, підвищує гемоглобін, а також корисний при хронічній нестачі лейкоцитів (лейкопенії).

Зниження артеріального тиску. Регулярний прийом синьо-зелених водоростей зміцнює серцево-судинну систему, бореться з холестериновими відкладеннями і розріджує кров, запобігаючи утворенню тромбів.

Підвищення силових показників і витривалості. Інтенсивні тренування приносять окислювальні руйнування та втому м’язів. В ході досліджень було встановлено, що при регулярному вживанні в їжу спіруліни час, необхідний для втоми м’язів, значно збільшується. Ціанобактерії значно покращують фізичний стан спортсменів і мінімізують процеси катаболізму.

Нормалізація рівня цукру. Вживання спіруліни знижує рівень глюкози і підвищує рівень інсуліну в крові, що може допомогти людям з діабетом 1-го типу. Також спіруліна показує хороші результати при лікуванні діабетичних уражень тканин.

Поліпшення стану шкіри. Спіруліна позбавляє від запалень і висипань, робить шкіру рівною, гладенькою та сяючою.