Сировотка з кератіном kerastase fusio-dose для професійного уходу Kerastase

Стартова ціна - 900 грн

Бліц-ціна - 1500 грн

Крок ставки - 10 грн

Торги закриті


На Кашалоті 7 роки
0 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Цей унікальний засіб виробництва Франція призначений для догляду за нормальним, тонким і неслухняним волоссям. Він допоможе вам приборкати свої пишні кучері та укласти волосся. Бустер містить у своєму складі спеціальний комплекс Lissant+Morpho-keratine, який має згладжувальну властивість. Цей засіб вирівнює неслухняні локони, зокрема і кучеряві, захищає волоски від надмірної вологості, а також запобігає спонтанному утворенню завитків. Бустер можна використовувати на пошкодженому волоссі.

Завдяки цьому засобу ви зможете легко зробити укладку та відчути мʼякість свого волосся.

Спосіб застосування: використовувати засіб тільки з концентратом Fusio-Dose. Одягніть бустер на відкритий флакон концентрату Fusio-Dose, прокрутіть за годинниковою стрілкою, а потім проти, так, щоб доза з бустера потрапила у флакон. Струсіть флакон, щоб його вміст став однорідним. Змініть бустер дозатором від флакона та нанесіть поживну вологу на всій довжині волосся, пасмо за пасмом, на відстані 10 см. Якшо немає дозатора, нанесіть засіб руками. Мʼяко помасажуйте шкіру голови, через 3-5 хвилин проемульгуйте засіб на волоссі, змийте та зробіть укладку.

Зніміть дозатор із порожнього флакона та ретельно промийте проточною водою. Досить використовивати засоби Kerastase Fusio-Dose 1-2 рази

на місяць. Користуйтеся мʼяким шампунем. кондиціонером і масками (1-2 рази на тиждень)

Kerastase для вашого типу волосся, щоб досягти бажаного ефекту.

В наявності 3 флакони. Можно докупити за своєю ставкою.