Сироватка Wokali 4 in 1 Facical зволожуюча з гіалуроновою кислотою, вітамінами C, E та ніацинамідом

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 1 раз

Ставки приймаються до 12 черв. 23:08


На Кашалоті менше року
88 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок, Післяплата, Ще 1
Повернення та обміну немає

Про товар

Сироватка для обличчя – це засіб, який потрібний для щоденного догляду за шкірою. Саме воно дозволяє прибрати недосконалості та підготуватися до нанесення наступних продуктів, у тому числі декоративної косметики. Сироватки бувають різними, але всі вони мають ефективну дію. Особливою популярністю користується Wokali 4 in 1 Facical Serum.

Особливості та дія сироватки

Wokali 4 in 1 Facical Serum має ряд властивостей, які сприятливо впливають на стан шкіри. Вона містить у собі гіалуронову кислоту, яка дозволяє відновити баланс колагену в клітинах, зробити їх еластичними та пружними.

Вітаміни з ніацинад діють для регенерації. Це дозволяє оновити клітини та позбутися недосконалостей. Ефективна дія обумовлена ​​високою концентрацією корисних речовин у складі. Використовувати сироватку рекомендується разом з іншими доглядовими продуктами.

Цей косметичний засіб є універсальним, тому що він підходить для всіх типів шкіри та ступенів недосконалостей.

Основна дія сироватки спрямована на:

Зволоження.

Живлення.

Регенерація клітин.

Відновлення ліпідного балансу.

Розгладжування зморшок.

Надання сяйва та блиску.

Сироватка є досить зручною для використання завдяки своїй формі випуску. За допомогою піпетки можна нанести потрібну кількість засобу рівномірно по всій зоні обличчя.

Засіб не потрібно додатково змивати. Воно не викликає неприємних відчуттів стягнутості, тому його дозволяється використовувати як уранці, так і ввечері. Також сироватка є чудовою альтернативою базі під макіяж.

Продукт представлений обсягом 30 мл. Цієї кількості кошти буде цілком достатньо для тривалого використання. Сироватку дозволяється наносити на регулярній основі, оскільки вона не викликає небажаної реакції організму.

Переваги використання

Сироватка стала навіть популярнішою за зволожуючі креми, тому що у неї набагато вища концентрація корисних речовин у складі. Її використовує більшість людей не лише вранці, а й увечері. Використання засобу має ряд переваг, які та зумовлюють його популярність:

Допомагає боротися із недосконалостями шкіри.

Сприяє регенерації та оновленню клітин.

Зволожує та живить шкіру.

Надає блиску та здорового сяйва.

Допомагає боротися із першими ознаками старіння.

Підвищує еластичність та пружність.

Використовувати сироватку можна на щоденній основі. Вона є абсолютно універсальною, тому підходить як чоловікам, так і жінкам.

Зазвичай цей продукт використовують двічі на день: вранці та ввечері. Адже сироватка дозволяє підготувати шкіру до нанесення макіяжу та впливів навколишнього середовища. А ввечері вона допомагає зняти втому, відновити ліпідний бар'єр та активувати регенерацію клітин.

Сироватка витрачається досить економічно завдяки піпетці. Вона дозволяє за один раз використовувати стільки кошти, скільки необхідно для покриття всієї області обличчя. Також можна застосовувати її для зволоження зони шиї та декольте.

Відгуки

Спасибо за товар! Хорошо упаковано, спасибо большое за подарочек очень приятно! Однозначно рекомендую хорошего продавца :)