Силіконова тарілочка на присосці Мавпочка фірма Yoofoss Сша

Стартова ціна - 280 грн

Крок ставки - 10 грн

Торги закриті


На Кашалоті 9 роки
309 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Силіконова тарілочка на присосці Мавпочка тут, щоб зробити їжу вашій малечі приємнішою. Завдяки інноваційним можливостям вашій дитині підняти тарілку буде не таким легким завданням, на відміну від звичайних тарілок без присмоктування. Завдяки присмоктуванню Мавпочка не нахиляється та не ковзає. Ця тарілка розділена унікальним і зручним способом, що дозволяє розділити їжу вашого малюка для легкого переходу до різноманітних страв без змішування.

Силіконовий матеріал, схвалений FDA.

Немає використання бісфенолу А, свинцю, латексу, фталатів та інших агресивних токсинів, які містяться в пластмасі та нижчому силіконі

Можна мити в мікрохвильовій печі та посудомийній машині

Весела та дружня форма (форма обличчя мавпи), щоб допомогти вашій малечі навчитися харчуватися самостійно

Чудові кольори на вибір

Присоски тарілки призначені для кріплення до чистих і сухих герметичних поверхонь, включаючи силіконові килимки, непористий пластиковий піднос для дитячого стільця, скляна стільниця, гладка кам’яна стільниця та деякі герметичні дерев’яні поверхні.

Чашу потрібно притиснути до поверхні, щоб забезпечити видалення повітряних кишень знизу, щоб увімкнулося всмоктування. Якщо пластина не прилипає належним чином, спробуйте вологою ганчіркою протерти присоску та повторіть спробу. Чудовий стан!!! Близький до нового.