Щітка для сухого масажу

Стартова ціна - 160 грн

Крок ставки - 10 грн

Торги закриті


На Кашалоті 5 роки
1,9 тис. лотів

Укрпошта, Нова пошта, Ще 2
Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
Повернення та обміну немає

Про товар

Матеріал: Дерево

Розмір: 41*6,5 см

Щітка для сухого масажу перед душем чи ванною, який має антицелюлітний ефект. Відбувається відлущування ороговілих клітин шкіри та стимуляція регенерації. Шкіра вирівнюється, стає м'якою та приємною на дотик. Покращується кровообіг та живлення клітин. Зміцнює дрібні судини. Завдяки тому, що відбувається відбудова нових волокон еластину та колагену, шкіра стає пружною та гладенькою. Покращує вигляд наявних розтягнень. Стимулює відтікання лімфи й допомагає позбутися набряків. Покращується робота всього організму, особливо це стосується травлення. Добре впливає на нервову систему. Готує шкіру для подальшого нанесення засобів догляду (кремів, гелів, олії).

Не застосовувати на пошкодженій шкірі, на розширених судинах, за наявності псоріазу чи екземи. Пильнувати, щоби не зачіпалися родимки чи папіломи. Не робити масаж за наявності якихось висипань та підвищеної температури. Також не застосовувати у період активного засмагання.

Перед застосуванням щітку помити з милом і добре струсити, щоби вода не залишалася довго на щітці. Дочекатись поки щітка висохне. Якщо шкіра чутлива, то перші рази не слід дуже надавлювати на щітку. Робити легкі рухи. Обходити зони, де є лімфовузли.

Масаж робиться від периферії до центру. Від кінчиків пальців ніг - до живота. Від кінчиків пальців рук - до плечей. Живіт та сідниці - опрацьовуються круговими рухами. Шия та зона ключиць - рухи легкі, немов торкання метелика, у напрямкові від обличчя до зони декольте.

Весь масаж займає 5-10 хвилин. Перші рази робити менш тривалим та інтенсивним. Потім можна збільшити і ступінь надавлювання на щітку, і час процедури. В інтернеті можна знайти детальні відео. Шкіра має трошки розовіти, але не ставати подряпаною чи почервонілою. Тож не слід впадати у крайнощі і дуже налягати на щітку. Запорука чудового результату - поміркована поступовість.

Після масажу помитися і нанести засіб для догляду. Випити склянку води (можна з лимоном) для відновлення водно-сольового балансу.

Масаж щіткою більш ефективний у поєднанні із збалансованим харчуванням та заняттями спортом. Тоді результати починають тішити ще швидше.