Саджанець Магонії падуболистої

Стартова ціна - 99 грн

Крок ставки - 20 грн

Торги закриті


На Кашалоті 8 роки
7 лотів

Укрпошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Продається саджанець Магонії падуболистої, що на фото 2.

Магонія падуболиста є відмінною ґрунтово-покривною рослиною, утворюючи красиві невисокі кущі. Ця культура мальовничо виглядає на газонах, серед каменів, біля стін будинків, в бордюрах і живоплотах. Дуже часто служить обрамленням трояндової ділянки.

Магонія – рослина із невеликою силою росту. У помірному кліматі сягає 1-1,5 м, у теплому кліматі – до 2 м. Листя шкірясте, блискуче, їх довжина може досягти 20 см. Воно складаються з 5-9 гостро зазубрених яйцеподібних листочків, кожен завдовжки не більше 8 см. Колір листя залежить від сезону: весняно-літня зелень змінюється червоним багрянцем восени і коричневою бронзою взимку.

Цвітіння настає у квітні та триває до початку червня.

Плоди у стиглості темно-синього кольору з восковим нальотом. Смак кисло-солодкий, схожий на виноград. До складу ягід входить велика кількість аскорбінової кислоти, яка збільшує захисні функції організму і підвищує імунітет. Крім цього, плоди магонії мають ще багато корисних властивостей.

Смачні ягоди падуболістної магонії можна вживати у свіжому вигляді або ж піддавати їх кулінарній обробці. З плодів виходить смачне та корисне варення, джем та інші делікатеси.

Оплата пересилки при отриманні.