рожевий крем з колагеном 35+

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 2 рази

Ставки приймаються до 2 трав. 21:34


На Кашалоті 4 роки
159 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
Повернення та обміну немає

Про товар

Рожевий крем з колагеном

в лоті бере участь 25 мл

Зберігати в холодильнику 5 місяців

Крем підходить для сухої та нормальної шкіри обличчя після 40-ти років (сухої та нормальної шкіри можна використовувати як живильний нічний крем). 100% натуральний склад! Зволожує, живить, омолоджує та розгладжує дрібні зморшки!

СКЛАД: ксантанова каміль;олія конопляна, рожева вода, олія зародків пшениці;алантоїн;колаген;циклометикон;д-пантенол;гіалуронова кислоти ;олія мигдальна,олія коноплі;батер Ши;бджолиний віск, натуральний емульгатор оливковий , вітамін Е, СО2 смородини, ефірна олія троянди, консервант натуральний.

Рожева вода у складі - це продукт парової дистиляції квітів троянди, особливо підходить для сухої та схильної до раннього старіння шкіри, має антисептичну, протизапальну дію. Стимулює регенерацію, сприяє розгладжуванню зморшок, відновлює водний баланс та зміцнює капіляри. Також рожева вода нормалізує роботу сальних залоз, надає шкірі красивого рівного кольору і здорового сяйва.

Колаген діє в глибоких шарах шкіри, стимулюючи відновлення клітин і сприяючи еластичності та пружності шкіри. Усуває зморшки, створюючи на шкірі захисну плівку та захищаючи її від впливу зовнішніх факторів. Утримує в шкірі велику кількість вологи, даруючи їй довготривале зволоження.

Бджолиний віск утворює на шкірі непомітний тонкий захисний бар'єр, який не заважає кожному покриву дихати, зменшує сухість, утримує вологу. Має протизапальні та антибактеріальні якості.

Вітамін Е у складі крему зберігає молодість, стимулює процеси оновлення, зволожує, заспокоює, освітлює, вирівнює колір обличчя. Ефірна олія троянди підходить для в'янучої та чутливої ​​шкіри, яка втрачає свою еластичність та тонус обличчя.

Олія шипшини сприяє відновленню клітин, підвищує еластичність і пружність шкіри, захищає від шкідливого впливу ультрафіолетового випромінювання, уповільнює процеси старіння, а також допомагає боротися зі зморшками, що вже з'явилися. Олія шипшини ідеально підходить для зволоження та живлення зрілої сухої шкіри.

Вплив гіалуронової кислоти на шкіруСтимулює ріст клітин шкіри й підтримує утворення колагенових та еластинових волокон, які роблять шкіру пружною, еластичною та ніжною. Проникаючи в глибші шари шкіри, бореться із передчасним старінням і допомагає швидко усунути зморшки та розгладити шкіру.

Рекомендації щодо догляду

Наносити тонким шаром на обличчя та шию вранці та ввечері. Зберігати в холодильнику до 6-ти міс. Порцію крему витягувати з|із| банки чистим шпателем. Перед покупкою крему уважно прочитайте склад, щоб виключити алергію на компоненти крему. Перед застосуванням рекомендується нанести невелику кількість на будь-яку ділянку ніжнішої шкіри і поспостерігати протягом 1 - 2 днів, якщо ніяких змін не відбулося - цей крем Вам підходить.