Рожева косметичка для зберігання косметики Horoso

Стартова ціна - 103 грн

Бліц-ціна - 213 грн

Крок ставки - 10 грн

Торги закриті


На Кашалоті менше року
54 лота

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок, Післяплата, Ще 1
Повернення та обміну немає

Про товар

Яскрава та містка косметичка підходить для зберігання декоративної та доглядової косметик, аксесуарів. Нею можуть користуватися професійні працівники б’юті-індустрії: майстри манікюру та педікюру, косметологи, візажисти, перукарі. Розміри дозволяють зберігати всередині навіть невелику техніку, наприклад, змінні насадки для манікюру та інші предмети.

Косметичка виготовлена із якісного матеріалу, який є стійким до негативних зовнішніх факторів. Йому не страшне попадання вологи, тому тримати аксесуар можна й у ванній кімнаті. Застібається косметичка на подвійну змійку, а у верхній частині є зручна ручка для переноски. Аксесуар підходить для домашнього зберігання косметичних засобів та аксесуарів, а також для подорожей. Всередині косметички знаходиться один великий відділ та п’ять маленьких кишеньок, кожна з яких має тримач у вигляді резинки.

Тут можна тримати будь-яку косметику та аксесуари – вони не загубляться та не пошкодяться. За потреби, косметичку можна чистити та легко видаляти з її поверхні забруднення. Виріб має лаконічний та одночасно яскравий дизайн. Кораловий колір із акцентною небесно-голубою змійкою зробить косметичку стильним доповненням вашого дорожнього набору чи робочого столику.

Розмір 13*21*16