Романтичне плаття в ромашковому стилі від Tchibo (Німеччина), розміри наші: 54-56 (48/50 евро)

Крок ставки - 10 грн

Ставки приймаються до завтра, 11:15


На Кашалоті 9 роки
31 лот

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Якісна комфортна романтична сукня з джерсі в ромашковому дизайні!

Це плаття з трикотажу в дизайні ромашки приносить романтизм в ваш гардероб. Приємна м'яка віскоза ніжно струмує по тілу і робить плаття ідеальним для приємних вечорів. Довгі рукава, забезпечені еластичними манжетами, ідеально поєднуються з легінсами або колготками. Коли б ви не захотіли його надіти, спандекс забезпечує збереження форми, ідеальну посадку і високий комфорт при носінні в будь-якому випадку.

Особливим елементом сукні є бант на декольте, який може бути або вільно зав'язаний вузлом, або зав'язаний в бант, в залежності від вашого настрою. Чудовий жіночий стиль підкреслюється воланом по подолу, а також злегка виступаючим плечовим швом з стриманим збором. На зворотному боці сукні є розділовий шов, а від розміру 44/46 у нього дротики у вигляді бюста.

підходить: нормальний крій

колір: чорний з біло-сірою маргариткою у вигляді трьох крапок.

матеріал: 95% віскоза (від Лензінга), 5% еластан

Заміри:

ПОГ: 67 см

ПОТ: 71 см

Довжина: 105 см

Довжина рукава: 60 ​​см

Заміри можуть мати похибку вимірювання ± 1/2 см

Шановні покупці! Одяг бренду TCM Tchibo практично весь без паперових етикеток, за рідкісним винятком, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками і ярликами зі складом тканини та іншими даними.

Опис лоту - це переклад через онлайн-перекладач с німецької мови на українську, взятий з офіційного сайту TCM Tchibo. Бірки зрізають на ліцензійних оригінальних речах. Змушує це робити сам Бренд.

Це абсолютно новий одяг!