Різнокольорові кавуни, в лоті 1 пакет на вибір

Крок ставки - 10 грн

Ставки приймаються до 4 черв. 18:03


На Кашалоті 10 років
19 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Насіння кавуна, суміш сортів, в лоті 1 пакет на вибір.

За ставкою можна докупити

У кожному пакеті - по 20 насінин.

Чорний Щербет - чудова добірка округло-овальних кавунів з темною шкірою, середньоранніх за дозріванням (близько 100 днів від сходів) вагою 4-5 кг. При зборі ці практично однакові ззоні рослини піднесуть вам сюрприз: одна половина кавунів буде насичена червоними всередині, друга — яскравого жовтого кольору. Це сорти з солодкою м'якоттю, консистенція соковита і освіжаюча, з особливим тропічним щербето-подібним ароматом.

Чорно-білий Щербет - суміш насіння темних і світлих скоростиглих кавунів з жовтою м'якоттю. Період вегетації близько 80 днів після повних сходів, плоди вагою 3-4 кг, м'якоть зерниста, солодкі, містять 12% цукрів. Сорти стійкі до затінення і знижених температур.

Світлий Щербет - оригінальна суміш насіння сортів довгастих кавунів, зі світло-зеленою шкірою та темно-зеленими смугами. Рослини виростають у довжину близько 3 метрів і зав'язують по 2-3 плоди в оптимальних умовах зростання. Кавуни соковиті, вагою до 12 кг, дозрівають за 90 днів. Плоди добре зав'язуються та визрівають навіть у прохолодних областях України. Це кавуни з насиченою апельсиновою і кармінно-червоною м'якоттю, що мають фруктовий аромат і сорбетоподібну текстуру, придатну для заморожування і соковитим солодким смаком