Оригінал! зубна щітка для протезів oral-b, Германія, м'яка

Крок ставки - 5 грн

Ставки приймаються до 7 трав. 00:33


На Кашалоті 5 роки
156 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Оригінал, Німеччина.

В економічному пакованні (ви не платите за гарне рекламне паковання).

---

Це високоефективний засіб для делікатного, але водночас ретельного механічного чищення зубних протезів, що забезпечує гігієну біомеханічним конструкціям. Німецькі експерти спеціально розробили таку зубну щітку з головкою розміром 35 мм, яка призначена для щоденного видалення зубного нальоту разом зі залишками їжі, а також захисту протезів від фарбування.

Представлена модель вирізняється синьою ручкою та м'якою щетиною, яка розташована з обох боків головки — вона не здатна пошкодити ясна та зуби, гарантуючи їм чистоту. Завдяки гнучким сторонам головка легко підлаштовується під особливості зубної поверхні та ясних ліній, забезпечуючи ідеальне очищення, а також максимально делікатний догляд за яснами. Завдяки загостреній поверхні щетини, вона проникає у всі важкодоступні місця, у вигини протезів і на внутрішню поверхню.

Спосіб застосування

невелику кількість зубної пасти нанести на зубну щітку. Чистити зуби круговими рухами, одночасно акуратно масажуючи ясна. Порожнину рота обполоснути невеликою кількістю води, затримуючи її на 20-30 секундКупуєте те що бачите на фото. Фото є частиною опису

Лоти КОМБІНУЮ, за умови своєчасної оплати лотів, згідно з правилами аукціону

РОЗПРОДАЖ!!!! Продаю нові речі свої і своєї сім'ї (речі в основному б.у, але все в хорошому і відмінному стані) Багато нових речей, до яких просто не дійшла черга (схуд-поправився) Багато дрібниць, куплених раніше, але руки не доходили...

Ставки робимо обдумано, Фото Дивимося Уважно.

Нюанси вказую, якщо такі є, обміну та повернення немає.

Не соромтеся ставити запитання, з радістю на них відповім, можу зробити додаткові фото.

100% передплата на картку Приват Банку

Відправка Новою поштою (протягом 1-2 двох днів) або укр поштою (поштопосиланням відправляю по суботах, по можливості раніше, вівторок-середа)

Цікавить ЛИШЕ ПРОДАЖ.

Дякую за проявлений Вами інтерес до моїх лотів.

Приємних покупок!