Органічні бальзами для губ кокос, 4 шт в упаковці

Стартова ціна - 140 грн

Бліц-ціна - 170 грн

Крок ставки - 5 грн

Торги закриті


На Кашалоті 12 роки
23 лота

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Sierra Bees, органічні бальзами для губ кокос, 4 шт. в упаковці по 4,25 г

Опис

Органічний бальзам для губ Sierra Bees

До складу бальзаму входять виготовлений екологічним способом бджолиний віск, оливкова олія, соняшникова олія та вітамін E

Продукт: має сертифікат USDA Organic, не містить ГМО та є етичним продуктом

Виготовлено з екологічно безпечних і біорозкладних інгредієнтів

Продукт не містить сульфатів, консервантів, штучних ароматизаторів і не проходив випробувань на тваринах

Органічний склад сертифіковано Oregon Tilth

Bee good to your Lips!

Наш екологічно чистий бджолиний віск, що має сертифікат USDA Organic, постачається професійними бджолярами, які працюють відповідно до наших суворих соціальних, екологічних і економічних вимог.

Ми купуємо бджолиний віск, що має сертифікат USDA Organic, у перевірених бджолярів, котрі часто є представниками третього або четвертого покоління в цій галузі й отримали знання з багаторічного практичного досвіду. Джерело їхніх доходів залежить від етичного й гуманного збору неочищеного воску та меду. Вони пишаються тим, що рік за роком виробляють високоякісну продукцію, не завдаючи шкоди бджолам та іншим тваринам.

Збір нашого органічного бджолиного воску відбувається на організованих пасіках або в дикій природі, де збирачі роблять усе можливе, щоб забезпечити гарний догляд за бджолами. Постійно стежачи за вуликами, бджолярі можуть бути певними, що бджоли здорові та добре годуються протягом року, особливо під час посухи або морозів. Багато наших бджолярів використовують дерев’яні вулики, які підвішують на дерева, тому дикі тварини не можуть їм заважати.

Органічний бджолиний віск — це натуральний продукт від матері-природи, виготовлений екологічним способом. Наше завдання — захищати бджіл, щоб вони продовжували запилювати рослини та виробляти високоякісний органічний бджолиний віск для наступних поколінь.

Інші інгредієнти

Інгредієнти: оливкова олія*, бджолиний віск*, , *, соняшникова олія, вітамін E без ГМО

* Органічний інгредієнт