Очисна маска для обличчя з авокадо Bioaqua Avocado Mud Mask, 50 гр.

Стартова ціна - 49 грн

Бліц-ціна - 99 грн

Крок ставки - 5 грн

Торги закриті


На Кашалоті менше року
24 лота

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок, Післяплата, Ще 1
Повернення та обміну немає

Про товар

Фірма Bioaqua представляє універсальний засіб для догляду за шкірою обличчя з екстрактом авокадо. Косметична маска живить шкіру корисними речовинами, інтенсивно зволожує, покращує загальний стан шкіри. Засіб розгладжує зморшки та заломи, насичує шкіру киснем, омолоджує, підвищує пружність та еластичність. Екстракт авокадо, що входить до складу очищуючої маски, дбайливо освітлює шкіру, бореться з пігментними та віковими плямами, живить шкіру вітамінами, надає гладкість та оксамитовість.

Косметичний засіб сприяє покращенню кольору обличчя, захищає шкіру від негативного впливу ультрафіолетового випромінювання, блокує дію вільних радикалів, перешкоджає віковим змінам та в'ялості шкіри. Маска добре пом'якшує епідерміс, надає сяйва та свіжості, бореться із запальними процесами та має антиоксидантну дію. Регулярне використання маски з авокадо в б'юті процедурах надовго збереже шкіру молодою, свіжою та доглянутою.

Спосіб застосування: Рівномірно розподілити засіб по всьому обличчю, уникаючи зони під очима. Витримати 15-20 хвилин, потім змити теплою водою.