Новинка!!!Riviera Sunrise Atelier des Ors-літній унісекс аромат

Стартова ціна - 210 грн

Бліц-ціна - 210 грн

Крок ставки - 20 грн

Торги закриті


На Кашалоті 6 років
122 лоти

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

В лоті преміум тестер 65мл,як на фото 1,3,4

якість відмінна,стійкі

флакон з темного скла

вир-во Швейцарія

====================================

Стать:для чоловіків, для жінок

Група ароматів:деревний, фужерний, квітковий

Характер аромату:мускусний, цитрусовий

Ноти:апельсин, апельсинові квіти, базилік, ветивер, інжир, кедр, лимон, мандарин, мускус

==================================

Riviera Collection — це колекція з трьох ароматів, які вирізняються світлим, сяйним, освіжальним і захопливим почерком. Французька Рив’єра є серцем цієї колекції. Це привабливий регіон, який надихає художників, письменників і музикантів протягом десятиліть. Розкішні морські види, блакитна вода, яскрава кольорова палітра, різноманітні природні ландшафти і відгомін традиційного гламуру.

У такі чарівні моменти, сповнені елегантністю, шармом і простими задоволеннями, варто подумати про гедонізм, забути про реальність та насолодитися лінню.

Riviera Sunrise

Золотисті парфуми, поціловані сонцем і сяйвом цитрусових. Riviera Sunrise насолоджується золотим світлом середземноморського сонця. Теплі промені мерехтять на старих апельсинових верхівках і зливаються з блакитними хвилями в ароматному танці.

Сміливий початок поєднує в собі пікантну м'якість лимона, мандарина й апельсина з ароматною свіжістю базиліку. Іскристі шари цитрусових грають дуетом із радісною синергією флердоранжу та листя інжиру, гармоніюючи з гранчастими деревними нотами ветиверу та кедра.

Riviera Sunrise створює атмосферу, яка коливається між медитативним ранковим спокоєм і спалахами променистої сонячної енергії.

Марі Саламань хотіла зафіксувати та перетворити красу цих швидкоплинних моментів щастя як оду невимовній чарівності Французької Рив’єри. Аромат із золотистим відтінком, поцілований спогадами дитинства.