новинка!Libre L’Absolu рlatine від бренда Yves Saint Laurent–неперевершений східно-квітковий аромат

Крок ставки - 10 грн

Ставки приймаються до 11:12


На Кашалоті 6 роки
289 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

В лоті тестер преміум якості

60мл флакон як на фото 3

стійкі

===========================================

Стать: для жінок

Класифікація: елітна

Тип аромату: квіткові, східні

Початкова нота: Альдегіди, Бергамот, Мандарин

Нота серця: Апельсиновий цвіт, Лаванда

Парфуми Libre L’Absolu Platine від бренда Yves Saint Laurent – неперевершений східно-квітковий аромат, створений спеціально для амбітних, цілеспрямованих і впевнених у собі жінок, які точна знають, чого хочуть від життя та як швидко повинні це отримати. Мотиваційна композиція всотується до потаємних куточків свідомості своєї володарки, додаючи її сил, снаги, терпіння, щоб якомога швидше втілювати омріяне. Цей «невагомий аксесуар» однаково елегантно звучатиме як у парі з вечірньою сукнею, так і з діловим костюмом, адже його унікальна ольфакторна піраміда вміє змінюватися, адаптуючись до емоцій, обставин, настрою оточення.

Початкова нота вкриває красиве жіноче тіло ритмами впевненості, бадьорості, самодостатності – бездоганним поєднанням норовливих альдегідів, хрумкого бергамоту, яскравого, наче сонце, мандарину. Унікальне «тріо» дає змогу зібратися з думками, відірватися від рутинних справ, почуватися наполегливо та рішуче, незважаючи на сторонні обставини.

Нота «серця» терпеливо спостерігає за непередбачуваною грою прологу, втім щойно ненав’язлива лаванда всотується до потаємних куточків свідомості – це означає, що настав період правління досконалої кульмінації. А там свої джерела, мов найбільший, дорогоцінний скарб, стереже тендітне апельсинове суцвіття – ода ніжності, легкості, відданості.

Кінцева нота мимоволі розбавляє весняно-літній присмак попередньої фази солодом сором’язливої амбри, сигналізуючи про наближення безкрайнього ванільного шлейфу. Таємничий, загадковий і по-справжньому привабливий, він ні на мить не покидає своєї володарки, залишаючи її центром уваги, адресатом щирих компліментів і захоплених чоловічих поглядів.