Натуральний пілінг-скатка Senana з алое вера, 100 г

Стартова ціна - 49 грн

Бліц-ціна - 99 грн

Крок ставки - 5 грн

Товар продано 17 разів

Торги закриті


На Кашалоті 6 років
104 лоти

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Пілінг-скатка для сяйва шкіри SENANA дбайливо відлущує ороговілі клітини, запускає процеси регенерації та стимулює вироблення колагену, підвищує пружність і еластичність шкіри, вирівнює тон і рельєф. Засіб усуває з поверхні шкірного покриву мертві клітковини, очищає сальні корки, видаляє надлишки жиру та косметику, а також інші можливі забруднення. Сприяє оновленню шкірного покриву, усуває небажану пігментацію й рубці постакне, оздоровлює шкіру та наповнює рівним, природним і здоровим сяйвом.

❤Алое вера прекрасно заспокоює та допомагає зменшити запалення шкіри. Містить безліч антиоксидантів, включно з бета-каротин, вітамінами С та Е, які допомагають поліпшити природний тонус шкіри та зберегти її зволоженою і пружною на довгий час. Сік алое насичує шкіру комплексом амінокислот і вітамінів, нормалізує ph-баланс. Завдяки антибактеріальному ефекту зникає подразнення й запалення на шкірі, загоюють порізи, подряпини, садна, стимулює кровообіг, зволожує шкіру та допомагає їй зберігати вологу.

ЗАСТОСУВАННЯ: Нанесіть на суху шкіру обличчя невелику кількість скатки, залиште на 1-2 хвилини, а потім починайте пальцями масажувати шкіру до утворення ковтунців. Після змийте скатку теплою водою