Натуральний бальзам для губ

Стартова ціна - 85 грн

Бліц-ціна - 125 грн

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 1 раз

Торги закриті


На Кашалоті 4 роки
159 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
Повернення та обміну немає

Про товар

Натуральний бальзам для губ зі 100% натуральних інгредієнтів "Лісові ягоди"

17г

склад: бджолиний віск; олія макадамії; олія какао нерафенована;олія оливкова;олеїнова кислота;вітамін Е;олія персиковий кісточок;пігмент;запашка ягідна.

Збалансований рецепт, натуральні рослинні олії роблять цей бальзам для губ незамінним у будь-яку пору року. Настають холоди, дощова осінь чи спекотне літо, але догляд за губами завжди потрібний нам! Шкіра губ найніжніша і гостро реагує на перепади температур, вітер, мороз, сонце. Доглядаючи за шкірою обличчя і тіла, ми частенько забуваємо про наші губи, а саме губи чи не одні з перших видають наш вік, та й загалом, один погляд на губи може сказати про їхню володарку багато: підтвердити або спростувати красу і доглянутість жінки. Губи не сховаєш, вони завжди на увазі, тому, коли вони тріскаються, обвітрюються, сохнуть, ніякий макіяж не рятує. Губи - це єдина ділянка особи, яка повністю позбавлена ​​сальних залоз, що забезпечують природне харчування та зволоження, відповідно, поверхня губ дуже сприйнятлива до пересихання та лущення. Губи є значним аспектом у понятті краси та привабливості. Шкіра губ дуже чутлива і позбавлена ​​природного харчування, тому потребує додаткового догляду, особливо в зимовий час. Цей бальзам просто не зможе залишити Ваші губи байдужими! Спробуйте =) Без штучних барвників, вазеліну, консервантів та ароматизаторів! Не містить мінеральних масел, підходить для щоденного застосування!!!

Бджолиний віск - відмінний консервант і протизапальний засіб. Він добре живить, пом'якшує та загоює ніжну шкіру губ. Повільно вбираючись у шкіру, бджолиний віск покриваючи її захисною плівкою.