Настільна гра Strateg Ти знаєш, що робити (30320) | настільна гра українською мовою |

Крок ставки - 5 грн

Ставки приймаються до 16 трав. 12:55


На Кашалоті 4 роки
115 лотів

Укрпошта, Нова пошта, Ще 1
Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою, Ще 1
Повернення та обміну немає

Про товар

Настільна гра "Ти знаєш що робити"

Протягом останніх двох років з неймовірною швидкістю набирають популярність настільні ігри для дітей та дорослих. Вони стали невід’ємним атрибутом багатьох закладів, справжньою розвагою для компаній.  Окрім того, такі ігри мають великий розвиваючий ресурс.

Навіть найпростіші настільні ігри розвивають зорову пам'ять, увагу, кмітливість, уяву, образне мислення і логіку.

Гра "Ти знаєш що робити" створена за мотивами серіалу "Гра у кальмара". У вашому розпорядженні 6 ігор, в які можна грати незалежно одна від іншої, або грати на вибування гравців, починаючи з першої. Майже, як в серіалі.

«Ти знаешь що робити» може стати приводом, щоб зібратися компанією, яка полюбляє каверзні завдання, але в наборі також знайдуться ігри, в яких доведеться добряче подумати. Якщо грати на вибування, задачею гравців є не бути останнім у кожному раунді. Але чим ближче до останньої гри, тим це складніше, адже і гравців стає менше. В останній грі залишиться лише двоє найкращих, і їхня кмітливість визначить єдиного переможця.

Вік: 16+

Кількість гравців: 2-12

Комплектація: гральні картки — 110 шт, двостороннє ігрове поле — 1 шт, аркуші для конвертів — 4 шт, фішки — 18 шт, інструкція.

Мова : українська.

Виробник: Strateg, Україна.

Вага коробки: 150 г.