Набір матової рідкої помади + олівець

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 13 разів

Ставки приймаються до 3 трав. 18:07


На Кашалоті 2 роки
117 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
Повернення та обміну немає

Про товар

Текстура в помади рідка, після нанесення буквально за кілька секунд стає повністю матової. Олівець має кремову текстуру, завдяки чому він легко ковзає по губах і дуже зручний у застосуванні. Заточується за допомогою стандартних точилок для косметичних олівців.

Одним із важливих елементів способу є губи, а саме нафарбовані доглянуті губи. Наш магазин пропонує набір із матової помаді та олівця Kylie.

Рідка помада в міру густа — ідеальна для нанесення на губи та нашарування. Спонж на помаді дуже зручний, має скошений носик, за допомогою якого можна окреслити контур губ.

Олівець має захисну кришечку, можна не переживати, що сумочка або косметичка перемащуться. Сам грифель досить м'який. Помада легко лягає на губи, легко розподіляється. Сохне швидко, буквально через хвилину перетворюючись на матове полотно.

Помада дуже стійка.

Будь-яка сучасна дівчина хоче мати гарний та чарівний вигляд за будь-яких обставин. У цьому допомагає правильно підібраний образ одягу та різних прикрас. Але це не один із найголовніших чинників. Адже перший погляд завждибраний до обличчя людини, саме тому треба особливу та належну увагу приділяти своєму обличчю.

Тут потрібна чистота шкіри, що підходить туш і помада. Саме помада надає закінчений образ, а також може його кардинально змінити. Пропонуємо вам звернути увагу на матову рідку помаду Kylie.

Матовий блиск KYLIE + м'який олівець для губ Це ваша секретна зброя для створення ідеального макіяжу губ. Кожен набір для губ містить рідку матову помаду і в тон їй олівець для губ Lip Liner. Ультрастійкий олівець має м'яку кремову текстуру. Lip Liner м'яко ковзає губами, дуже легкий і комфортний у застосуванні. Олівець для губ заточується в більшості стандартних точилок, тільки переконайтеся в тому, щоб лезо було гострим. Рідка матова помада має чудову насиченість пігменту для миттєвого створення матових губ.

Губна помада Kylie виграє за всіма категоріями в інших помад, прекрасно тримається за будь-яких обставин, чи то вода, чи то поцілунок, також рівномірно розподіляється по губі без жодних незручностей. Структура в неї оксамитова, це чудово підкреслює рельєф.

Характеристики матової помади:

Тип помади: рідка, матова

Тип олівця: для губ

Об'єм помади: 3,25 мл

Олівець у тон помаді

Вага набору: 40 г

Розмір набору: 15.3 x 5.7 x 1.7 см