Musk Instinct - сила природи в ароматі для чоловіків від Avon))) 75 мл

Стартова ціна - 10 грн

Бліц-ціна - 310 грн

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 3 рази

Торги закриті


На Кашалоті 5 роки
45 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

В наявності Туалетна вода Musk Instinct + для Нього 75 мл

Musk + Instinct від бренда Avon представляє потужний та енергійний аромат, натхненний природною силою і вільнодумством дикої природи. З цими парфумами власник переноситься в тропічні ліси, насолоджуючись запахом свіжості кедрового листя й освіжальною вологою пачулів. Вони виражають силу й енергію, даруючи відчуття свободи та впевненості.

Початкова нота наповнена яскравим акордом тропічного лісу, в якому небезпека чатує на кожному кроці, однак це не зменшує зацікавленості дослідити кожний сантиметр. Тут вирізняються трав’янисті, фруктові й водні мотиви, що підтримують сили на піку.

Нота серця вражає потужністю сольного акорду листя кедра. За їхнім витонченим зовнішнім виглядом ховається природна потужність, яка в ольфакторному вимірі розкривається зеленим, прохолодним звучанням. 

Кінцева нота пропонує перевести подих і відпочити, насолодившись переливами розкішних, смолистих пачулів.

КРАЇНА ВИРОБНИЦТВА: Польща

Об'єм: 75 мл

Новий, свіжий.

Упаковую надійно.

Відправляю зручною для Вас поштою (Укрпошта чи Нова пошта)відразу після отримання оплати на карту Приватбанку. При оплаті сплачуєте комісію банку. Відправляю відразу після оплати. Оформляю відправлення онлайн, тому відразу можу розрахувати вартість доставки.

Успіху в аукціоні!