Міцелярна вода для обличчя 275 мл

Крок ставки - 10 грн

Ставки приймаються до 18 черв. 11:44


На Кашалоті 6 роки
91 лот

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Завдяки удосконаленій рецептурі поєднує делікатний догляд за ніжною шкірою обличчя з оздоровлюючим і омолоджуючим ефектами. Формула збагачена екстрактами лікарських рослин (ромашки, календули, подорожника, череди), провітаміном В5 для усунення подразнення та відновлення після застосування макіяжу, а також гідролізатом колагену та гіалуроновою кислотою для зволоження, покращання пружності та еластичності шкіри.

Застосування

Змочити ватний диск, очистити шкіру обличчя. Як і будь-яку іншу міцелярну воду після очищення обличчя рекомендується змивати пінкою або гелем для вмивання. У разі проблемної чи чутливої шкіри міцелярну воду рекомендується змивати Біо-пінкою для вмивання "La Perfection" глибоке очищення проти прищів та чорних крапок серії La Fame, 150 мл (Пінка є в лотах)

Активні компоненти

Гідролізат колагену, гіалуронова кислота, екстракт череди (Bidens Tripartita), екстракт квітів ромашки лікарської (Chamomilla Recutita), екстракт квітів календули лікарської (Calendula Officinalis), екстракт листя подорожника великого (Plantago Major), D-пантенол (провітамін В5)