маска для обличчя Bioaqua Seaweed Mask Small рarticles Fine аnd Smooth з насіння морських водоростей

Стартова ціна - 60 грн

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 1 раз

Торги закриті


На Кашалоті 6 роки
198 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Увага!!! Знижка вже 70%,була дорожче.

Бо строки до 08.07.2024року

Нова,в слюді.

============================================

Маска для обличчя Seaweed Mask Small Particles Fine And Smooth вважається однією з найпопулярніших в асортименті косметичного бренда BIOAQUA. Продукт створений для догляду за шкірою обличчя та шиї. Його застосування дає змогу швидко досягти бажаного ефекту й отримати неймовірно сяйну та здорову шкіру.

Маска містить насіння морських водоростей, які мають ефективну дію. Вони проникають глибоко в пори, забезпечуючи комплексний вплив на клітини шкіри. Також насіння допомагає покращити еластичність, позбутися нерівностей рельєфу та усунути неглибокі зморшки. Продукт чудово справляється з першими ознаками старіння.

Маска представлена в об'ємі 200 г. Герметична баночка містить сухе насіння, яке треба розводити водою. Для використання засобу необхідно залити теплою водою кілька ложок сухого насіння, а після нанести на шкіру. Тримати треба приблизно пів години. Коли маска перетвориться на пружну плівку, її необхідно зняти. Залишки треба прибрати теплою водою.

Переваги та особливості маски

Покупці виділяють переваги цієї маски над іншими схожими продуктами. До них належить і якість засобу, і спосіб нанесення, і навіть ефективність

Переваги маски для обличчя:

Зволоження шкіри. Насіння морських водоростей живлять і зволожують шкіру. Завдяки їм дерма стає пружнішою й еластичнішою.

Розгладжує зморшки. Продукт прекрасно бореться з ранніми ознаками старіння й дає змогу досягти ідеального стану шкіри.

Поліпшення рельєфу шкіри. Маска допомагає покращити рельєф шкіри, роблячи її гладкішою та м'якшою.

Очищення пор. Засіб допомагає очистити пори від забруднень і шкірного сала, що допомагає запобігти появі вугрів та інших проблем зі шкірою.

Універсальність. Цей продукт чудово підходить для всіх типів шкіри, тому його зможе використовувати кожна прихильниця незвичайних доглядових засобів.

Якісний склад. Завдяки натуральним компонентам складу маска є абсолютно нешкідливою. Вона не викликає подразнення, алергічних та інших реакцій організму.

Бореться з набряклістю. Продукт дає змогу заспокоїти шкіру, зняти набряк і надати їй здорового кольору.

Звужує пори. Також дія продукту звужує пори, що дає змогу знизити ризик появи висипок і запалень.

Маска слугуватиме досить довго, адже для одного застосування знадобиться приблизно 5 грамів сухого насіння. Цей продукт зручно брати із собою в тривалі подорожі або ж у відрядження, оскільки він продається в герметичному пакованні, яке забезпечує збережність і цілісність її вмісту.

Відгуки