Масажний гель з Паприкою і перцем Чилі Юнайс

Стартова ціна - 109 грн

Бліц-ціна - 179 грн

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 4 рази

Торги закриті


На Кашалоті 11 роки
0 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Масажний гель ЮНАЙС з екстрактом паприки і перцю чили 500мл. — Незамінний при радікуліті та захворюваннях суглобів

До складу входять:

Червоний кааєнський пекучий перець, який пришвидшує кровопостачання, стимулює обмінні процеси, має сильний антиоксидантний, противірусний, детоксикуюча дія, може бути каталізатором, що підвищує властивості інших рослин.

Крапива має протизапальним, антисептичним, Ранозаживляючі, кровотечливі дії на шкіру, прискорюють і нормалізують обмінні процеси в ній, стимулюють регенерацію уражених тканин.

Імбіри, які стимулюють циркуляцію крові, мають добру знеболювальну властивість, запобігають варикозу і зменшують його біль, мають протизапальні властивості.

Ефірна олія менітола має антисептичні, болезаспокійливі, спазмолітичні, дезінфікуючі, антиоксидантні, протизапальні, імуномодиляючі і жаропоніжні властивості. Це сприяє зниженню температури при застуді, відновленню сил і зросту стійкості організму до зміни погоди. Вона має подвійний ефект — охолоджує під час спеки і зігріває у холодний час.

Екстракт жооба сприяє регенерації клітин шкіри, сприяє заживленню мікротріщин, захищає від шкідливого впливу навколишнього середовища, сприяє нормалізації водного балансу шкіри, попереджає передчасне старіння шкіри