Лот 5 шт! Унікальна багатофункціональна маска з алое вера Bioaqua

Крок ставки - 5 грн

Ставки приймаються до завтра, 14:04


На Кашалоті 6 роки
99 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Маска від фірми Bioaqua — є унікальним засобом для шкіри обличчя. Косметичний засіб насичений екстрактом алое вера, який інтенсивно зволожує шкіру цілющою вологою, стимулює вироблення природного колагену, живить шкіру корисними вітамінами та амінокислотами. Косметична маска має гелеву консистенцію, легко наноситься та змивається, надає шкірі свіжості, прискорює регенерацію, пом'якшує, вирівнює та зміцнює структуру.

Засіб захищає шкіру від негативного впливу навколишнього середовища та уповільнює вікові зміни, бореться із запальними процесами. Маска сприятливо впливає на зовнішній вигляд та загальний стан шкіри, покращує тон та колір обличчя, нейтралізує дію вільних радикалів. Регулярне використання багатофункціональної маски в процедурах догляду надовго зберігає шкіру зволоженою, чистою та здоровою.

Спосіб застосування. На чисту шкіру обличчя перед сном нанесіть маску, рівномірно розподіливши її по всьому обличчю, уникаючи області навколо очей і губ. Маску змивати не потрібно. Застосовувати рекомендується 2-3 рази на тиждень.

Лот 5 шт