☘ Лот 2 пари☘ Якісні бавовняні шкарпетки від tcm Tchibo (Німеччина), р: 39/42 бежевий візерунок

Крок ставки - 20 грн

Ставки приймаються до 9 трав. 15:30


На Кашалоті 8 роки
1,3 тис. лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

В лоті тільки бежевий візерунок

2 пари з трикотажем у вигляді гусячих лапок по всій поверхні Комфортний пояс – без звужень Дуже плоский шов на носку Посилений носок і п’ята М’яка якість з органічної бавовни Сертифіковано GOTS З еластаном: зберігає форма, ідеальна посадка, високий комфорт при носінні Ці 5 пар шкарпеток захищають водні ресурси. Перевірено на вміст шкідливих речовин – зовнішніми акредитованими інститутами.

Колір 1x різнокольоровий трикотаж у формі гусячої лапки, 1x бежевий трикотаж у формі гусячої лапки, 1x бежевий у крапку, 1x темно-синій у крапку, 1x іржаво-коричневий у крапку

Матеріал 2x 75% бавовна (органічний), 23% поліамід (перероблений), 2% еластан (LYCRA®) 2x 82% бавовна (органічний), 16% поліамід (перероблений), 2% еластан (LYCRA®) 1x 79% бавовна (органічний), 19% поліамід (перероблений), 2 % еластан (LYCRA®) )

**************************************************

Заміри можуть мати похибку вимірювання ± 1/2 см

Шановні покупці! Одяг бренду TCM Tchibo практично весь без паперових етикеток, за рідкісним винятком, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками і ярликами зі складом тканини та іншими даними.

Опис лоту - це переклад через онлайн-перекладач с німецької мови на українську, взятий з офіційного сайту TCM Tchibo. Бірки зрізають на ліцензійних оригінальних речах. Змушує це робити сам Бренд.

Це абсолютно новий одяг!