☘Лот 1 шт☘Теплі м'якесенькі колготки від Tchibo (Німеччина), р.: 50-52 (44/46 євро) нюанс

Стартова ціна - 105 грн

Бліц-ціна - 105 грн

Крок ставки - 20 грн

Товар продано 2 рази

Торги закриті


На Кашалоті 8 роки
1,5 тис. лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Нюанс - є затяжки.

Один чорний з блискучою срібною ниткою В цих колготках ноги демонструють свою кращу сторону і при цьому залишаються зручними. Завдяки високому вмісту віскози колготки особливо м'які, а зручний еластичний пояс запобігає стягування. Плоскі шви і посилений шов на миску також роблять його особливо зручним у носінні. Еластан забезпечує стабільність розмірів, ідеальну посадку і високий комфорт при носінні. Крім того, з розміру 44/46 пришита зручна листівці.

колір

1x чорний з блискучою срібною ниткою,

матеріал

70% віскоза, 27% поліамід (PA), 3% еластан (LYCRA®)

**************************************

Заміри можуть мати похибку вимірювання ± 1/2 см

Шановні покупці! Одяг бренду практично весь без паперових етикеток, за рідкісним винятком, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками і ярликами зі складом тканини та іншими даними.

Опис лоту - це переклад через онлайн-перекладач с німецької мови на українську, взятий з офіційного сайту. Бірки зрізають на оригінальних речах. Змушує це робити сам Бренд.

Це абсолютно новий одяг!

Відгуки

Раджу до співпраці порядного продавця! Фото відповідає дійсності, швидка відправка. Від покупки тільки позитивні емоції. Зичу вам успіху та вдячних покупців!:blush::rose::rose::rose: