☘ Лот 1 пара ☘ Шкарпетки з органічної бавовни Tchibo (Німеччина), розміри: 35-38 сірі

Крок ставки - 20 грн

Ставки приймаються до 9 трав. 15:32


На Кашалоті 8 роки
1,3 тис. лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

В лоті тільки сірого кольору

Жіночі шкарпетки в класичних осінніх тонах - це як благословення для ніг. Він виготовлений з натуральної бавовни і зручними м'якими тканини. Він також забезпечує ідеальну посадку, подовжену посадку і високий комфорт при носінні. Таким чином, він завжди залишає на шкірі надзвичайно комфортне відчуття, а зручні ремінці на зап'ясті запобігають його ковзання - і він не здавлює. Частини шкарпетки і п'яти шкарпеток посилені, стібок на пальці залишається дуже прямим.

матеріал

69% бавовни (з органічного землеробства), 20% поліаміду (PA), 9% віскози (від Lenzing), 2% еластану (LYCRA®)

************************************************** **

Заміри можуть мати похибку вимірювання ± 1/2 см

Шановні покупці! Одяг бренду TCM Tchibo практично весь без паперових етикеток, за рідкісним винятком, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками і ярликами зі складом тканини та іншими даними.

Опис лоту - це переклад через онлайн-перекладач с німецької мови на українську, взятий з офіційного сайту TCM Tchibo. Бірки зрізають на ліцензійних оригінальних речах. Змушує це робити сам Бренд.

Це абсолютно новий одяг!

******

Форма оплати за посилку: післяплата (оплата при отриманні) з обов'язковим внесенням передоплати в розмірі вартості доставки на мій рахунок Кашалот. Більш детальну інформацію я повідомлю вам додатково.