☘Лот 1 пара☘ Набір якісних функціональних шкарпеток для бігу ,Tchibo (Німеччина), р: 39/42 бірюзові

Стартова ціна - 25 грн

Бліц-ціна - 25 грн

Крок ставки - 20 грн

Товар продано 3 рази

Торги закриті


На Кашалоті 8 роки
1,6 тис. лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

У лоті:тільки бірюзового кольору

3 пари функціональних шкарпеток для бігу в потрійному стилі: у цих трьох парах функціональних шкарпеток для бігу є все необхідне для корисного тренування. Вони підтримують типові зони напруги та тиску завдяки надзвичайно м’якій підкладці, забезпечують комфорт завдяки трикотажним вставкам у плюсневій області та забезпечують кондиціонування повітря за допомогою TACTEL®. Завдяки спеціальному волокну матеріал шкарпеток є надзвичайно повітропроникним, приємним для шкіри та водночас особливо міцним.Для всебічного зручного спортивного спорядження.Шов носків спортивних шкарпеток дуже плоский і тому малопомітний. Еластан також надає тканині збереження форми та ідеальну посадку з повною свободою рухів.

Колір: 1x білий, 1x сірий плямистий, 1x бірюзовий Матеріал: однотонні 65% поліамід (TACTEL®), 33% поліамід, 2% еластан (LYCRA®) плямистий 50% поліамід (TACTEL®),

************************************

Заміри можуть мати похибку вимірювання ± 1/2 см

Шановні покупці! Одяг бренду TCM Tchibo практично весь без паперових етикеток, за рідкісним винятком, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками і ярликами зі складом тканини та іншими даними.

Опис лоту - це переклад через онлайн-перекладач с німецької мови на українську, взятий з офіційного сайту TCM Tchibo. Бірки зрізають на ліцензійних оригінальних речах. Змушує це робити сам Бренд.

Це абсолютно новий одяг!