Лосьйон для сухої й чутливої шкіри тіла 200 мл гіпоалергенний

Стартова ціна - 85 грн

Бліц-ціна - 135 грн

Крок ставки - 10 грн

Торги закриті


На Кашалоті 6 років
190 лотів

Укрпошта, Нова пошта, Ще 1
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Вік: 18+

Призначення: від подразнень, живлення, заспокоєння, зволоження, лікування, пом'якшення

Час застосування: універсальний

Стать: унісекс

Класифікація: аптечна, дерматокосметика

Зроблено в: Таїланді

Об'єм: 200ml

Лікувальна косметика компанії Physiogel здатна позбавити від будь-яких шкірних проблем, зменшити дискомфорт, знизити свербіж і надати шкірі красивого, сяючого відтінку. Новий лосьйон Physiogel Daily Moisture Therapy Body Lotion був розроблений спеціально для сухої і чутливої ​​дерми. Він містить купу корисних інгредієнтів, які здійснюють косметичний та лікувальний вплив.

Фахівці ірландської компанії винайшли формулу ідеального догляду за шкірним покривом, який не переносить інтенсивного впливу мийних, хімічних і косметичних речовин, що містяться у стандартних продуктах. Лосьйон на 17% складається із рослинних ліпідів, містить кокосову олію, безліч вітамінів та мінералів, котрі глибоко живлять і зволожують епідерміс, даруючи відчуття чудесного комфорту в будь-якій ситуації. Засіб легко усуває печіння та свербіж, очищує шкіру від забруднень, допомагає у лікуванні захворювань і зменшенні поширення та розвитку акне. Можна використовувати для профілактики і лікування дерматиту, а також для різноманітних запалень та подразнень.

Універсальний лосьйон Physiogel Daily Moisture Therapy Body Lotion допоможе вам отримати красиву, здорову і доглянуту шкіру, про яку ви давно мріяли.

Спосіб застосування

нанести невелику кількість засобу на ватну подушечку і протерти шкіру круговими рухами. Видалити надлишок засобу ватною подушечкою. Не потребує змивання водою.

Лоти комбіную