Ланч-бокс Турція, на вибір один.550 мл

Стартова ціна - 49 грн

Бліц-ціна - 59 грн

Крок ставки - 10 грн

Торги закриті


На Кашалоті 10 роки
12 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Ланч-бокс дитячий Herevin Small Lunch Box-Unicorn виготовлений із безпечного харчового пластику, що відповідає вимогам безпеки харчових контейнерів для дітей.

Ланч- це ідеальний спосіб забезпечити вашій дитині смачний та збалансований обід у будь-якому місці - у школі, на прогулянці чи під час подорожі. Легко відкривається та закривається, а також легко миється, що забезпечує зручність у використанні.

Компанія Solmazer була заснована у 2006 році Мурат Солмазер, який довгі роки пропрацював у сфері виробництва посуду. Компанія займається виробництвом кухонного начиння зі скла, пластику та металу, представляє бренд Herevin.

Товари Herevin - це універсальна сучасна продукція для дому, дачі, кафе чи ресторану, яка виглядає не лише естетично, а й практична у використанні та догляді. Скляні ємності без пластикових елементів можна мити в посудомийній машині.

Продукція Herevin повністю відповідає стандартам якості ISO-9001. Контролю якості продукції компанія Solmazer приділяє особливу увагу та у виробництві використовуються тільки безпечні для здоров'я та навколишнього середовища матеріали.

Характеристики

Країна-виробник

Туреччина

Тип

Ланч-бокси

Вік

Від 3 років

Кількість предметів

1 шт

Об`єм

550 мл

Колір

Рожевий

Матеріал

Пластик.