Лак проти грибка нігтів

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 3 рази

Ставки приймаються до завтра, 22:16


На Кашалоті 6 роки
52 лота

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок, Післяплата
Повернення та обміну немає

Про товар

Відгук про #лак #терапія проти #грибка #нігтів #Dermofuture, 9 мл

#324401

:footprints:Моя клієнтка після заміни майстра з манікюру ледве не втратила всі нігті, говорили що востанавлювать буде потрібно пів року але я їй порекомендувала спробувати - може подіє, і знаєте трішки менше ніж за два місяці вся пошкоджена нігтева пластина відросла і нігтики як нові

:footprints:Довго боролась з грибком нігтів на ногах. Перепробувала багато засобів і нічого не допомогло. Коли придбала, цей лак була дуже вражена результатом. Грибок пройшов, буду радити знайомим

:footprints:Зняла гель лак на нігтях ніг і помітила появу грибка, одразу почала користуватися, то цей засіб мені допоміг, але потрібен час! Рекомендую

:footprints:Дуже допоміг моєму папі, в нього лише починався грибок, то за 2 неділі, все пройшло, з допомогою цього лаку

:footprints:Надзвичайно хороший засіб !!!!!ми використовували 1 флакон після якого одразу був помітний результат .Дуже рекомендую!!!!

:footprints:Действительно работающий лак! помогает восстановлению ногтевой пластины и прячет неровности, также хорошо осветляет ногти.

:footprints:Лак проти грибка дійсно дієвий. Перевірено на багатьох клієнтах. У мене це в основному дівчата, які підхопили грибок на манікюрі. Відгуки всі позитивні, рекомендують іншим.

:footprints:Дійсно ефективний! Я років 6 назад ним спасла свої нігті! Поїхавши в Польщу,на заробітки,дівчини мені посовітували цей засіб! Зараз маю свої гарні нігтики ! Так що - рекомендую :thumbsup::exclamation:

:footprints:Особистий відгук, це треба проробляти до тих пір поки не з‘явиться покращення і далі поки не відросте повністтю ніготь.В моєї мами вже багато років на кількох нігтях то ж вона почала красити ще десь з жовтня і тільки в січні побачила що допомагає і вже росте живий ніготь , а в подружки в сина не такий задавнений то вже через 2 тижні сказала що є результат.

:footprints:Привіт, в мене у свекрухи був. Просто супер, прибрав грибок на ура!!! До цього нічим не могла вивести.