Кухня 922-121 Вода/пар свет/звук Посуда с продуктами

Крок ставки - 10 грн

Ставки приймаються до 7 трав. 00:58


На Кашалоті 7 років
204 лоти

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Дитяча кухня 922-121 вода пар світло звук 64 предмети бордова – це відмінний подарунок для вашої дитини, що обладнаний всім необхідним для приготування справжніх кулінарних шедеврів. Кухня являє собою стійкий ігровий столик на якому обладнана панель з двома конфорками. Зліва – стільниця для оброблення продуктів, праворуч – мийка з краном, з якого тече вода. Відмінними рисами даної кухні є наявність крана, з якого тече вода, наявність світлових та звукових ефектів, а також різноманітних кухонних аксесуарів. Над плитою є стійка, що імітує витяжку, на якій є гачки для кухонного начиння, полку для спецій. Цікавий ігровий процес дозволить дитині проводити безліч сюжетно-рольових ігор самостійно або в компанії своїх друзів. Ігровий набір неодмінно сподобається і хлопчикам, і дівчаткам.

Кухня дуже деталізована і функціональна. З крана мийки ллється вода, а також в кухні утворюється пар, відбувається звукові та світлові ефекти, що імітують роботу кухні.

У набір входить весь необхідний кухонний посуд та начиння, а також набір різноманітних продуктів. Дитяча кухня складається з 64 предметів.

Особливості:

— на батарейках

– пар на плиті

– з крана тече вода

– світлові ефекти

– звукові ефекти

Кількість предметів у наборі: 64 шт

Розміри пакування: 60*9*46 см

Трохи пошкоджена коробка як на фото