Крем для обличчя з екстрактом козячого молока

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 18 разів

Ставки приймаються до 20:33

3 ставки


На Кашалоті 9 років
212 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
Повернення та обміну немає

Про товар

Для комплексного догляду та інтенсивного зволоження шкіри обличчя ідеальним косметичним засобом є крем на основі козячого молока від фірми. Крем має ніжну текстуру, добре вбирається та запобігає появі сухості та відчуття стягнутості. Косметичний засіб інтенсивно наповнює шкіру вологою, перешкоджає її випаровуванню, покращує зовнішній вигляд та загальний стан шкіри, відновлювальні та обмінні процеси.

Козяче молоко, яке входить до складу крему, прискорює регенерацію клітин та загоєння мікроушкоджень, знімає подразнення та почервоніння, бореться із запальними процесами та нормалізує водний баланс. Крем живить шкіру корисними речовинами, перешкоджає появі набряків, бореться з появою пігментних та темних плям, стимулює синтез натурального колагену та блокує дію вільних радикалів, робить шкіру більш гладкою, м'якою та шовковистою. Регулярне використання крему в процедурах догляду розгладжує зморшки, захищає від негативних впливів навколишнього середовища, підвищує пружність і еластичність шкіри.

Призначення: Зволожувальне, Лікувальне, Омолоджувальне, Живильне, Тонізуюче, Регенеруюче, Заспокійливе, Перешкода зневодненню, Вирівнювання тону обличчя, Розгладжуючий ефект

Застосування Нанести необхідну кількість крему на шкіру і розподілити масажними рухами. Уникати зони навколо очей.

120 мл

Відгуки

Як завжди все чудово! Кожна баночка і упаковка запаяні... Дякую!