Кореневища квітів Канни, розові і оранжеві, росте від 50 см до двох метрів.

Стартова ціна - 10 грн

Бліц-ціна - 100 грн

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 3 рази

Торги закриті


На Кашалоті 10 роки
0 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Состояние - новое

Ці довгоквітучі квіти на високих стеблах з великим лапатим листям, схожим і на фікус, і на кукурудзу, давно вже стали улюбленцями екстер’єру міських площ і власників садиб. У будь-якому саду канни створюють яскраві вогнисті плями різнобарвних факелів над сильним зеленим листям. Канна – багатолітня рослина, яка у нас не зимує у відкритому ґрунті. Цікаво, що вона не пошкоджується шкідниками та не хворіє. Рослина має соковите стебло висотою від 50 см до двох метрів.

Надзвичайно гарні канни групи “орхідних”. На одному кущі можуть цвісти три-чотири суцвіття.

Квіти канн без запаху. Листя канн декоративне само собою та ще до цвітіння чудово виглядає у саду чи на клумбі.

Головна вимога до місця для садіння – воно має бути сонячне, захищене від вітру, з достатньою кількістю вологи, легким вологим ґрунтом. Комбінуючи рослини за висотою та кольором суцвіть, а також листя, можна отримати багато варіацій на тему “краса і гармонія”.

Основний метод розмноження канн – поділ кореневища у березні-квітні. Їх можна також ділити безпосередньо перед тим, як висаджувати у ґрунту першій декаді травня. Перед садінням кореневища потрібно відчистити від землі (адже вони зберігаються з грудкою землі). Ділять кореневище за кількістю бруньок. Якщо бруньки поруч, то краще залишити дві. Після поділу та очищення його обробляють розчином марганцівки (0,2 г на 1 л води) або ж присипаютьзрізи попелом. Поділені кореневища можна розсадити в ящики по декілька штук чи по одному у склянки з сумішшю перегною, компосту і піску.

Оскільки канни рослини теплолюбні та бояться заморозків, висаджувати у відкритий ґрунт їх краще після 9-10 травня.

Лот 1 кореневище, фото 3,4,5

Колір розовий або оранжевий, без вибору, який попаде

Лот 1 кориневище.

Відгуки

Товар в чудовому стані.Швидка відправка.