Інтерактивний іграшковий Gear train Toys Веселий паровозик зі звуковими та світловими ефектами

Стартова ціна - 89 грн

Бліц-ціна - 139 грн

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 1 раз

Торги закриті


На Кашалоті 7 років
12 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Якщо хочеться надовго зайняти дитину, то варто подарувати їй іграшковий паровозик із музичними та світловими ефектами. «Розумний» паровоз їздить без рейок і легко огинає перешкоди, що зустрілися на його шляху.

Іграшка з прозорим корпусом виготовлена ​​з безпечного, міцного пластику. Вона не має гострих деталей і кутів, що випирають. Тому паровоз чудово підійде як подарунок дітям від 3 років. З такою іграшкою хлопці не тільки весело проведуть час, а й розвинуть уміння, які стануть у нагоді їм у майбутньому.

Чим корисний музичний паровозик з шестернями, що світиться.

Елементи паровоза пофарбовані яскравими різнокольоровими фарбами. Тому малюки зможуть краще запам'ятати назви різних кольорів.

Запускати паровозик можна тільки з мерехтливими вогниками або одночасно з підсвічуванням та музикою. Програвання приємних мелодій сприятиме розвитку почуття ритму та музичного слуху.

Корпус іграшкового паровоза прозорий, завдяки чому малюки можуть легко спостерігати за рухом шестерень, що обертаються. Граючи, діти познайомляться з роботою механізмів та основами механіки, що згодом допоможе їм легко освоїти шкільну програму фізики.

Розмір :

14х10х8,5