Гідрофільний батер для інтимної гігієни з нагітками

Стартова ціна - 185 грн

Бліц-ціна - 235 грн

Крок ставки - 10 грн

Торги закриті


На Кашалоті 4 роки
145 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
Повернення та обміну немає

Про товар

Гідрофільний батер для інтимної гігієни з нагітками

100мл .

Склад:мацерал нагітків ;екстракт ромашки;екстракт шавлії;гліцерин;емульсіонний віск;полісорбат 80;молочна кислота;вітамін Е;ефірна олія лаванди і ромашки .

Покращена формула містить 100% натуральних інгредієнтів, а 93% інгредієнтів із органічного сільського господарства. Усього один засіб – і плюс сто до рівня комфорту протягом дня! Гідрофільний батер -молочко перетворює інтимну гігієну на вишуканий ритуал. Невагома текстура, чарівний розслаблюючий аромат лаванди і ромашки, тільки натуральні компоненти для дбайливого очищення… Дотикаючись з водою, гідрофільний батер перетворюється на ніжне молочко і легко змивається зі шкіри, не пересушуючи її і не порушуючи природний баланс. Засіб добре загоює ранки, попереджає розвиток бактерій, відновлює та зміцнює мікрофлору. Забудьте про свербіння, печіння та інші неприємності: тепер у делікатного завдання є рішення, підказане самою природою! Головні діючі речовини:

Ефірна олія лаванди - одна з «королівських» ароматерапевтичних масел з чудовим заспокійливим, освіжаючим ефектом. Сильний природний антисептик, загоює запалення. Чудово пом'якшує шкіру.

Оливкова олія містить безліч вітамінів і поживних речовин. Вітаміни A та B в олії відповідають за утворення колагену. Він покращує регенерацію тканин і допомагає шкірі залишатися зволоженою та еластичною. Вітамін E омолоджує та дарує шкірі комфорт.