Фунгіцид Нитрафен, 350 мл ( обробка пл. дерев, ягідних чагарників, суниці та полуниці)

Стартова ціна - 25 грн

Бліц-ціна - 25 грн

Крок ставки - 5 грн

Товар продано 5 разів

Торги закриті


На Кашалоті 3 роки
52 лота

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок, Післяплата
Повернення та обміну немає

Про товар

Нітрафен - ефективний у захисті рослин від хвороб та шкідників препарат. Одночасно надає стимулюючу дію на розвиток та зростання рослин. Однак Нітрафен не можна застосовувати за зеленою рослинністю. Його слід використовувати в ранньовесняний період - до набухання бруньок у рослин або пізньої осені, після опадання листя.

Застосування препарату на плодових деревах

Нітрафен використовується проти парші яблуні та груші, різних плямистостей листя, мохів та лишайників. Він ефективний для знищення попелиці, яєць кліщів, щитівок, гусениць, листовійок та інших шкідників. Для приготування розчину беруть 200 мл препарату та 10 л води. Для дезінфекції ґрунту витрачають 300мл на 10л води. На одне плодове дерево та ґрунт під ним необхідно 10-30 л розчину.

Застосування препарату на ягідних чагарниках - аґрусі та смородині - Нітрафен використовують проти антракнозу, парші, борошнистої роси, а також для знищення попелиці та інших шкідників. Кущі та ґрунт під ягідниками обробляють розчином Нітрафена після опадання листя, витрачаючи 150мл препарату на 10л води.

На суничній та полуничній плантації застосовують проти плямистостей листя та сірої гнилі ягід. Кущі суниці або полуниці та ґрунт під ними обприскують розчином у концентрації 150 мл на 10 л води навесні, до початку відростання листя.