Фемофіт бюст-крем, 50 мл Термін Придатності до 02.22

Стартова ціна - 30 грн

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 1 раз

Торги закриті


На Кашалоті 7 роки
9 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок, Післяплата
Повернення та обміну немає

Про товар

 Термін придатності до 02.2022

Склад

Ізофлавони сої, бета-глюкан, водорості, екстракт броколі, гіалуронова кислота, лецитин, екстракт борової матки, екстракт червоної щітки.

Опис

Крем для комплексного догляду за зоною декольте і молочними залозами.

Регулярне застосування крему знижує ризик виникнення мастопатії, сприяє поліпшенню пружності та еластичності шкіри молочних залоз і уповільнює процеси старіння шкіри. Забезпечує глибоке зволоження і ліфтинг, запобігає розтяжки і обвисання грудей.

Не містить парабенів і мінерального масла.

Не містить шкідливих компонентів, не впливає на гормональний фон, не викликає звикання.

Активні інгредієнти:

Ізофлавони сої в ліпосомній оболонці значно покращують їх біодоступність і проникаючу здатність, що містять рослинні естрогени, схожі за будовою з жіночими гормонами, прискорюють синтез колагену, захищають шкіру від передчасного старіння, знижують ризик виникнення онкозахворювань грудей.

Lubrajel Natural (бета глюкан, водорості) багатофункціональний полісахаридний комплекс, покращує стан шкіри, повертаючи їй м'якість і гладкість, створює відчуття миттєвого комфорту і свіжості.

Екстракт броколі містить індол-3 карбінол, який регулює активність жіночих гормонів, тим самим запобігає розвитку патологічних процесів в жіночій репродуктивній системі, а також має антиоксидантну дію.

Гіалуронова кислота дає пролонговану зволожуючу дію. Контролює розподіл води по клітинах шкіри, покращує тонус і еластичність.

Лецитин відновлює епідермальний бар'єр, сприяє поліпшенню процесів регенерації шкіри.

Екстракти борової матки і червоною щітки відомі в народі, як жіночі трави, активно впливають на репродуктивну систему жінок, попереджають гормональні порушення, що перешкоджають старінню організму.

Рекомендації щодо застосування

Рекомендується застосовувати для комплексного догляду за зоною декольте і молочними залозами.

Спосіб застосування

Крем наноситься на суху шкіру 2-3 рази на день на поверхню молочних залоз тонким шаром і ретельно втирати до повного всмоктування.

Протипоказання

Індивідуальна непереносимість окремих компонентів.

  • svet3 28 березня, 16:30

    30