безшовний бюстгальтер топ

Крок ставки - 10 грн

Ставки приймаються до завтра, 09:33


На Кашалоті 6 роки
14 лотів

Укрпошта, Нова пошта, Ще 1
Передоплата на картку/рахунок, Часткова передоплата
Повернення та обміну немає

Про товар

перехресні лямки на спині ідеально демонструють лінію вашої спини, виглядають дуже делікатно, а також забезпечують більшу підтримку. Ви можете почуватися без стресу, навіть якщо потієте. Швидкосихаючий матеріал забезпечує максимальний комфорт і забезпечує потік повітря.

❤⊙ [Дихаючий матеріал]: цей спортивний бюстгальтер виготовлений із високоякісного нейлону та спандексу, має високу еластичність, чудовий комфорт і повітропроникність. спортивний бюстгальтер має надзвичайно м’яку, гладку та шовковисту на дотик текстуру, не подразнює шкіру, легкий, міцний і зручний для щоденного носіння.

❤⊙ [Висока підтримка]: плечовий ремінь і поперечні зав’язки на спині допомагають знімати важкий тягар із великих грудей, краще піднімати груди, покращувати поставу, відтягуючи плечі назад. Надзвичайно м’яка та еластична широка стрічка тримає одяг на місці, не обмежує ваші рухи та не викликає відчуття задухи. Має знімні накладки, еластичну тканину та унікальний дизайн для забезпечення достатньої підтримки.

❤⊙спортивні бюстгальтери з м’якою підкладкою забезпечують максимальну підтримку для інтенсивних фізичних вправ, як біг, стрибки, інтенсивні спортивні тренування, фітнес-заняття йогою або домашні спортивні тренування тощо. Цей сексуальний спортивний бюстгальтер поєднує зовнішній вигляд і ефективність.

Спортивна білизна для фітнесу йоги

Інформація про Продукт:

Стиль: СПОРТ

Розмір: вільний

Колір: ЧОРНий

Тканина: нейлон + спандекс