Бездротова клавіатура + мишка комплект pc230a

Стартова ціна - 290 грн

Бліц-ціна - 510 грн

Крок ставки - 20 грн

Торги закриті


На Кашалоті 7 років
0 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок, Часткова передоплата
Повернення та обміну немає

Про товар

Цю бездротову клавіатуру та мишу дуже легко налаштувати та використовувати, драйвера не потрібні, не потрібно синхронізувати чи турбуватися про перешкоди, які порушують ваше з'єднання чи зарядку.

Підключення просте: для клавіатури та миші потрібен один USB-порт.

Ход клавіш цієї комбінації клавіатури та миші набагато м'якше для ваших пальців. Чуйний і неймовірно підтримує всі взаємодії позитивні, тому ви можете друкувати з впевненістю.

Бездротова клавіатура і миша позбавлять вас необхідності довго сидіти за столом.

Порівняно з іншими базовими комплектами бездротової клавіатури та миші, цей оснащений технологією 2.4G без затримок та надійнішим з'єднанням. Робочий діапазон досить широкий для офісу, робочого місця, кафе, вітальні, бібліотеки, квартири чи класу.

Ви можете насолоджуватися функціональністю CPI для графічного дизайну, проектування, серфінгу, ігор або всього, що ви робите на комп'ютері. Не треба турбуватися про те, щоб потривожити оточуючих, бо він видає тихі клацання.

Витончений та легкий дизайн цієї ергономічної клавіатури та миші дозволяє легко носити з собою та підходить для роботи вдома. Ця клавіатура є компактною і не займає багато місця на столі, що відмінно підходить, якщо у вас невелике робоче місце в офісі

Режим сну включається автоматично після 8 хвилин бездіяльності, але відразу ж прокидається та реагує на будь-яке натискання. Ця бездротова миша та клавіатура оснащена перемикачем УВІМК/ВИМК для додаткової економії заряду акумулятора. Це зручно, коли ви відпочиваєте від роботи за комп'ютером.

Комплект клавіатура і мишка

Найнижчі ціни