Бавовняні серветки Cotton Puff від Bioaqua для очищення та зняття макіяжу з обличчя (100 шт)

Стартова ціна - 30 грн

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 2 рази

Торги закриті


На Кашалоті 2 роки
121 лот

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
Повернення та обміну немає

Про товар

М'які серветки з бавовни підійдуть для очищення від макіяжу, тонізації шкіри і зняття лаку з нігтів. Більш зручні у використанні, ніж ватні диски завдяки спеціально підібраному для цих цілей розміру, щільності і структурованості тканини, її невеликій товщині. Використання одноразових серветок COTTON PUFF для демакіяжу не вимагає тертя і не шкодить шкірі.

COTTON PUFF виготовлені з ніжного, оксамитового бавовни. «Дихаюча» тканина приємна для шкіри, в той же час має характерну шорсткість для кращого очищення. Утримує воду і вбирає масло. Швидко очищає. Серветки не скочуються і тримають форму під час використання, забезпечуючи найбільш економічне використання матеріалу.

Спосіб використання бавовняних серветок BIOAOUA

Очищення. Нанесіть на поверхню серветки міцелярно воду або лосьйон. Протріть обличчя, очищаючи його і знімаючи макіяж. Під час демакіяжу косметика не розмазується по обличчю, а вбирається в серветку. Зняття макіяжу не вимагає докладання сили тертя, просто проведіть тканиною по шкірі.

Тонізація і зволоження: змоченою в тоніці або емульсії серветкою протріть обличчя.

Зняття лаку для нігтів. Структура тканини забезпечує хороше зчеплення її з поверхнею нігтя і, отже, гарантує швидке та якісне очищення. Просочену рідиною для зняття лаку серветку накладіть на нігті. Через пару хвилин починайте знімати лак.

Рекомендації по використанню бавовняних серветок від BIOAOUA

Не застосовуйте силу при очищенні обличчя;

Бавовняна тканина м'яка і міцна має оптимальну товщину і володіє значною еластичністю. Не слід розтягувати її (тканина) занадто сильно, інакше вона втратить свої вбираючі властивості.

Косметичну серветку необхідно викидати після використання. Не ставите її назад в пакет.

Зберігайте COTTON PUFF в сухому місці і закривайте коробку після кожного використання.

Використання одноразових бавовняних серветок виручить вас в багатьох випадках і збереже шкіру здоровою, чистою і молодий.