Батер, збите масло ши і какоса для тіла

Стартова ціна - 160 грн

Бліц-ціна - 180 грн

Крок ставки - 10 грн

Торги закриті


На Кашалоті 5 роки
139 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
Повернення та обміну немає

Про товар

Батер, збите масло ши і какоса для тіла

120мл.

Масло для тіла задекороване з сильною маленькою мушлею подарує вашій шкірі справжню насолоду. Він дбайливо доглядає за руками та всім тілом. Перевага продукту в збалансованій формулі із натуральних інгредієнтів. Олія Ши миттєво вбирається, роблячи шкіру м'якою, ніжною та шовковистою.

Склад :батер Ши, кокосова олія нерафінована ;шимер; олія нерафінована виноградної кісточки, олія персиковий кісточки;емульсіонний віск.

Масло ши (або масло каріте) – рослинне масло, що добувається з насіння дерева ши. Зволожує грубу і суху шкіру, утримуючи вологу, покращує загальний тонус шкірних покривів. Масло Ши ефективно насичує шкіру вітамінами, покращує обмінні процеси, знімає запалення і запобігає шкіру від сухості. Масло кокоса підвищує еластичність шкірних покривів, оберігає її від огрубіння і утворення тріщин.Нерафінована кокосова олія має приємний аромат кокосового горіха.

Масло кокоса також багате корисними жирними кислотами, серед них – лауриновая, каприлова, стеаринова, пальмітинова, і вітаміни С, PP, B6, B9, які сприятливо впливають на клітини шкіри. Інформація, що міститься в маслі кокоса каприлова кислота сприяє відновленню балансу шкіри і покращує насичення шкіри киснем